Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Pantyfashion.nl is open voor de klant

Woerden, 24 april 2009 - Twinkle maakt vandaag bekend dat Pantyfashion.nl, winnaar van de gratis webwinkel die door de Thuiswinkel Vakbeurs weggegeven is tijdens de TCD-dagen, geopend is.

Het winnende concept, Pantyfashion.nl, is een webwinkel met het grootste assortiment panty's in Nederland. Twinkle maakte in samenwerking met de Thuiswinkel Vakbeurs, het mogelijk binnen drie dagen dit concept om te zetten in een webwinkel die volledig operationeel is. Op donderdagmiddag 23 april, de laatste dag van de beurs is Pantyfashion.nl live gegaan.

Na drie dagen open voor de klant
De webwinkel voor Pantyfashion.nl is uit het niets opgebouwd in zeer korte tijd met dank aan Media Concepts gerealiseerd. De nieuwbakken ondernemers en hun webshopbouwers hebben ook specialistische hulp gekregen van Mijnwinkel.nl, TNT Post Pakketservice, Speurders.nl, Uniserver, ICTRecht, Ogone en Rabobank. Met de allereerste bestelling is de webwinkel live gegaan en staat vanaf nu open voor klanten.

Blije winnaars Marijke Tollenaar en Sander Hahn van Pantyfashion.nl, omringd door vertegenwoordigers van MijnWinkel, Ogone, Twinkle, Uniserver, TNT Post Pakketservice, Speurders.nl, Rabobank, Media Concepts en ICT Recht.

Over TCD
TCD bestaat uit drie vakbeurzen voor de segmenten thuiswinkelen ofwel online verkoop, customer care & contact en dialoog marketing. Door deze unieke combinatie van vakgebieden kunnen marketeers, webwinkeliers, contactcentermanagers, inkopers en CRM-verantwoordelijken de juiste oplossingen voor hun klanten vinden. Kennissessies, award-avonden en netwerkborrels zijn onderdeel van iedere vakbeurs. Jaarlijks trekken de beurzen meer dan 10.000 bezoekers en 200 leveranciers. Hiermee is TCD een van de grootste evenementen op het gebied van e-commerce in de Benelux. www.tcd.nl

Meer informatie voor de pers
Lubbers & De Jong
Margreet Poolman
T 020 421 0565
E margreet@l-dj.nl