Royal Haskoning


Ir. Erik Oostwegel benoemd tot lid van Raad van Bestuur

24-4-2009

Ir. Erik Oostwegel, nu directeur van de divisie Industrial Installations, is benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van de Koninklijke Haskoning Groep per 1 mei. Naast Erik Oostwegel bestaat de Raad van Bestuur uit Jan Bout (voorzitter) en Henry Rowe.

De heer Oostwegel (42) is reeds sinds 1992 in dienst van Royal Haskoning en werd lid van het Management Council van Royal Haskoning in 2003. Hij is de drijvende kracht achter de succesvolle ontwikkeling van zijn huidige divisie Industrial Installations, die inmiddels een belangrijke positie heeft ingenomen in de industrie.

Na afronding van zijn studie Werktuigbouwkunde, met specialisatie Industriële Organisatie, aan de TU Delft bekleedde hij in de loop van de jaren verschillende functies binnen de organisatie, waaronder die van directeur Knowledge and Information Management (2003), divisiedirecteur Mechanical & Electrical Services (2004) en later divisiedirecteur Industrial Installations (2006). Voorlopig zal de heer Oostwegel zijn rol van lid van de Raad van Bestuur combineren met zijn rol van divisiedirecteur.

Als reactie op zijn benoeming zegt de heer Oostwegel: "Ik vind het een grote eer voor deze functie te zijn gevraagd. Zeker in de huidige economische situatie, waarbij volledige attentie vereist is om de continuïteit en de winstgevendheid van de organisatie te waarborgen, is dit een uitdaging."

Meer informatie

Margie Alders
Margie Alders
T +31 (0)24 3284393
E Margie Alders