Ingezonden persbericht

FINALISTEN 'BESTE DJ VAN OVERIJSSEL' BEKEND

Na weken met 'slopende' voorrondes vond afgelopen vrijdag de halve finale van de contest 'Beste DJ van Overijssel' plaats in Club Podium in Hardenberg. En het werd een zinderende wedstrijd waarbij de jury de moeilijkste avond tot nu toe had. Van de negen kandidaten moesten er vier afvallen en dat gebeurde in een absolute topsfeer. Vijf DJ's plaatsten zich voor de finale op vrijdagavond 24 april, weer in Club Podium. Eén van hen gaat de beste DJ van Overijssel worden, een titel die in de geschiedenisboekjes zal komen.

De finalisten zijn: ArmenianBoy (Almelo), T.O.M (Staphorst), Imad-JaY (Zwolle), Richard Feelgood (Enschede), Pharaonic (Zwolle). Om 22.00 uur start de finale (deuren open om 21.30 uur) in de grote zaal van Podium. De dj's krijgen dan 30 minuten om de jury en het publiek te overtuigen van hun muzikale creativiteit. Tijdens de finale is er ook een Pioneer-demonstratie, een DJ-stand van sponsor RJ Shop met de nieuwste apparatuur en zijn er veel Give-aways. De afterparty direct na de contest zal ingevuld worden door DJ Man!e (tevens jurylid) en DJ Fustiax.

De kandidaten, het publiek en de jury wisten dat dit de drempel naar iets heel mooi zou kunnen betekenen. Het niveau van de finalisten was opvallend hoog en stuk voor stuk ontstegen ze hun niveau. De jury zweette peentjes. Arsanio Wiet van Swizz Entertainment, organisator van de contest, stond erbij en keek ernaar. "Tijdens de wedstrijd moet je het als organisatie loslaten en dat weet je, maar man man wat wás het spannend. Je weet dat de crew van Podium en de mensen in en rond de jury professionals zijn en dat het goed komt, maar na afloop was ik net zo gelukkig en opgelucht als de kandidaten die zich plaatsten voor de grote finale in Podium, een locatie die precies past bij deze contest," aldus Arsanio Wiet.

EXTRA: Zaterdagnacht 02 mei organiseert Podium i.s.m. Swizz Entertainment de 'DJ-Contest Afterparty waarin de 5 finalisten de topact zijn.

Noot voor redacties: