ChristenUnie


Doorstartbijeenkomst vrouwenwerkgroep Inclusief

Doorstartbijeenkomst vrouwenwerkgroep Inclusief

donderdag 02 april 2009 11:01 De vrouwenwerkgroep van de ChristenUnie, Inclusief, organiseert een doorstartbijeenkomst op zaterdag 25 april. Tijdens deze bijeenkomst op het Partijbureau van de ChristenUnie zal oud- hoofdredacteur van vrouwenblad Eva, Anne Westerduin, een lezing geven. Daarna zullen de huidige werkgroepleden een presentatie gegeven over de plannen van de werkgroepen van komend jaar.

De huidige werkgroepleden hebben een interessant en uitdagend programma in elkaar gezet voor de deelnemers van de bijeenkomst. Anne Westerduin zal een lezing geven over het thema `vrouwen en mannen in de media'. De huidige werkgroepleden zullen een inhoudelijke presentatie geven over de plannen van de werkgroep voor de komende jaren. Feedback op de plannen is van harte welkom. Tijdens de bijeenkomst kunnen de deelnemers aangeven of zij actief betrokken willen zijn bij de verdere ontwikkeling en uitvoering van de plannen.

De doorstartbijeenkomst vindt plaats op het Partijbureau van de ChristenUnie in Amersfoort op zaterdag 25 april van 10.00 tot 12.30 uur. Na afloop van de bijeenkomst staat er een lunch op het programma. U bent van harte welkom op deze bijeenkomst.

Opgeven doorstartbijeenkomst Inclusief