Deelgemeente Hoogvliet Rotterdam

SnertOrgelTram 25 april 2009

Voor de 6de keer in successie wordt een bekende verschijning in het Rotterdamse straatbeeld, de Snerttram, op zaterdag 25 april 2009 omgedoopt tot SnertOrgelTram! Voor één keer per jaar wijkt deze unieke tram af van de vaste route en wordt er koers gezet naar bijzondere kerken en orgels in de Maasstad.

Het slotconcert van deze dag zal plaatsvinden om 16.00 uur in de Grote of Sint-Laurenskerk, waar Ben van Oosten het slotconcert zal verzorgen. Dit concert vindt plaats in samenwerking met de Feike Asma Stichting. Voor die tijd wordt een bijzonder programma geboden.

Het programma op zaterdag 25 april begint om 11.00 uur en zal rond 17.00 uur in de Grote of Sint-Laurenskerk worden afgesloten met een glaasje wijn. Een unieke kans om eens op andere wijze kennis te maken met Rotterdam en de Rotterdamse orgels! Vanaf heden kan er worden ingetekend. Er zijn maximaal 48 plaatsen beschikbaar in de SnertOrgelTram. Indien u zeker wilt zijn van een plaats, meldt u zich vandaag nog aan!

Voor meer informatie en/of aanmelden: (010) 413 14 94 of info@rotterdamorgelstad.nl. De kosten bedragen 32,50 per persoon, alles inbegrepen. Donateurs van de Stichting Rotterdam Orgelstad betalen 27,50. Zie ook www.rotterdamorgelstad.nl onder activiteiten.