NCRV

Spirit 24: Nederland Zingt Dagen

'Nederland Zingt' Dagen

Vanaf zondag 26 april, Spirit 24

11:30 uur, iedere dag

Op zaterdag 25 april 2009 is dé âNederland Zingtâ dag van de EO in de Jaarbeurs in Utrecht. Een dag van samen zingen en ontmoeten. De jarenlange traditie achter dit populaire evenement wordt ook dit jaar voortgezet met dominee Arie van der Veer, een groot koor en bijzondere musici als Reni en Elisa Krijgsman en Remco Hakkert met zijn Centre Gospel Choir. Het thema dit jaar is Mijn hulp is van U.

Spirit 24 staat uitgebreid stil bij de âNederland Zingtâ dag. Vanaf zondag 26 april is elke dag een uitzending van een âNederland Zingtâ dag te zien. De verschillende registraties stammen uit 2002 tot en met 2008. âs Nachts worden de uitzendingen herhaald. De programmering van Spirit 24 is tot en met zeven mei aangepast voor deze dagen.

Bovendien kan men iedere week op Spirit 24 een uur lang kijken naar âNederland Zingt elke dagâ. Van maandag tot en met zaterdag om 16:00 uur. Met elke week aandacht voor een kerk, een koor, een bijzondere gast en prachtige koor- en samenzang.

Over Spirit 24

Het themakanaal Spirit 24 is dé levensbeschouwelijke themazender van Nederland. Het is een samenwerking van 12 levensbeschouwelijke omroepen (KRO RKK, EO, IKON, Joodse Omroep, ZvK, NMO, NIO, OHM, BOS, HUMAN en de NCRV).

De zender is onderdeel van het pakket themakanalen van de Nederlandse Publieke Omroep. Spirit 24 is te zien via UPC op kanaal 27 en via Ziggo op kanaal 575. Ook via Delta en Caiway is Spirit 24 te ontvangen.

De zender is interreligieus en multicultureel en biedt de kijker een breed aanbod van onderwerpen op het gebied van spiritualiteit, levensbeschouwing, zingeving, cultuur en filosofie, gezien vanuit verschillende geloofsrichtingen en invalshoeken. De zender laat de kijker genieten en schept verwondering, zet aan tot nadenken en brengt op toegankelijke wijze (nieuwe) inzichten!