Ingezonden persbericht


Voice Box fietst op 25 april het voorjaar in

Theaterkoor Voice Box doet een rondje Amersfoort

Op zaterdag 25 april tussen 13.00 en 15.00 uur maakt een groot deel van de 80 leden van theaterkoor Voice Box een fietstocht door Amersfoort. Bij drie winkelcentra stappen zij af en geven een korte voorstelling. Hierbij wordt alvast vooruitgeblikt naar de komende grote voorstelling op zondag 8 november. Dan staat alles bij Voice Box in het teken van ANGST. Het belooft een spektakel te worden dat het publiek verbijsterd, klappertandend en met kippenvel achterlaat. Griezelen dus! Er wordt hard gewerkt om een zo náár mogelijke locatie te vinden voor deze voorstelling.

Zaterdag 25 april zingt Voice Box een paar nummers om u alvast in de stemming te brengen. Laat u verrassen in Emiclaer (13.15 uur), Winkelcentrum Schothorst (14.15 uur) en het Jorisplein van Amersfoort (15.15 uur). Ook tijdens het fietsen laat Voice Box van zich horen.

Theaterkoor Voice Box staat onder leiding van Martin Lekkerkerk en Mariëlle Hintzen. Voor Mariëlle is dit het eerste optreden met Voice Box. Zij is sinds november 2008 de opvolger van Rineke Marwitz.