RTL Group

Nicolette Van Dam test kennis over eigen land in Wiekent Nederland!?

Hoe goed ken jij Nederland? Dat is de grote vraag in het nieuwe RTL 4-programma WieKent Nederland!?. Vanaf zaterdag 25 april is Nicolette van Dam veertien weken lang te zien op reis door eigen land. Elke week bezoekt zij een regio waarin twee duos van Bekende Nederlanders tegen elkaar strijden en een beroep moeten doen op hun kennis over de plek waar zij zich bevinden. De duos reizen kriskras door die regio terwijl zij verschillende opdrachten uitvoeren en allerlei vragen moeten beantwoorden. Zij spelen een spel dat niet alleen hun kennis test maar ook aanzet tot het beter leren kennen en beleven van de plek waar ze zich bevinden.

In de eerste aflevering is te zien hoe duo acteurs Eric Bouwman en Robin Zijlstra er alles aan doen om modeontwerpster Judith Osborn en fashion director Bastiaan van Schaik te verslaan. De kennis over de provincie Zeeland wordt hierbij op de proef gesteld. Naast de spannende strijd die ongetwijfeld losbarst tussen de Bekende Nederlanders, worden de mooie plekjes van die regio zichtbaar. Tal van tips, unieke locaties en bijzondere activiteiten in eigen land passeren de revue. Dat alles onder het motto: Zien beleven is doen beleven!
Uitzending: RTL 4, wekelijks, vanaf zaterdag 25 april, tussen 18.55 en 19.30 uur

Website: rtl.nl/wiekentnederland

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roos Franssen, RTL Nederland Communicatie via tel. 035 - 6718624 of via roos.franssen@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken.