Gemeente Lopik

GEMEENTE
LOPIK Onderwerp: Zwembad Lobeke eerder open

Op zaterdag 25 april 2009 wordt om 13.00 uur het zwembad Lobeke in Lopik op feestelijke wijze geopend. Dit is vier dagen eerder dan gepland om beter P aan te sluiten op de meivakantie van de basisscholen. De toegang is deze middag gratis. Vanaf zondag 26 april tot en met woensdag 29 april 2009 is E het zwembad open van 12.00 tot 17.00 uur, speciaal voor de schooljeugd. Natuurlijk zijn volwassenen ook welkom in het zwembad aan de Churchilllaan 21.
R
Op 1 mei 2009 begint het volledige programma zoals vermeld in de zwembadbrochure en op www.lopik.nl.

S Het zwembad heeft een 25 meter bad met een grote glijbaan, een instructiebad en een kleuterbad. Bij het kleuterbad en op de ligweide staan verschillende speel- attributen. Alle baden worden verwarmd tot een watertemperatuur van minimaal 23 graden.
B
Voor jong en oud zijn er dit seizoen weer mogelijkheden tot recreatief zwemmen. Daarnaast zijn er cursussen aquasportief en trimzwemmen. Iedere dag is er gelegenheid om banen te zwemmen. E
Buiten de normale openingstijden is het zwembad te huur voor bedrijfsuitjes of verjaardagen.
R
Oorspronkelijk was de opening gepland op woensdag 29 april 2009. Door de opening vier dagen te vervroegen, kunnen de kinderen direct bij de start van de meivakantie in het zwembad terecht. Wethouder Spelt zal op zaterdag 25 april I 2009 om 13.00 uur de opening verrichten. De opening staat dit keer in het teken van "Het Goud van Lobeke".

In schoolverband moeten de kinderen nog even geduld hebben. Het school- C zwemmen voor de groepen 3 tot en met 6 start na de vakantie op 11 mei 2009. Deze groepen van alle elf basisscholen zijn de afgelopen twee weken bezocht en hebben een toelichting gekregen op het schoolzwemmen, het diplomazwemmen en de opening.
H
Meer informatie en openingstijden staan in de brochure die huis-aan-huis is verspreid en te downloaden is van www.lopik.nl. Het zwembad is te vinden onder de knop `Cultuur, vrije tijd en sport'. T
Het zwembadteam is klaar voor een mooie, warme zomer!

Lopik, 16 april 2009