Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Rotterdam, 3 december 2008

De succesvolle Belgische singer-songwriter Milow heeft momenteel een de enorme hit in handen met het nummer 'Ayo Technology', oorspronkelijk een nummer van 50 Cent, Justin Timberlake en Timbaland uit 2007 dat Milow in een compleet nieuw jasje stak. Op zaterdag 25 april 2009 geeft Milow een optreden in het Rotterdamse WATT. De kaartverkoop voor deze show start woensdag 3 december.

Milow is de 27-jarige singer-songwriter Jonathan Vandenbroeck, een van de meest succesvolle Belgische artiesten van dit moment. In 2006 bracht hij zijn debuutalbum 'The Bigger Picture' uit waarmee hij in België een heldenstatus verwierf. Zijn single 'You Don't Know' schopte het tot nummer 3 in de Belgische hitlijst waar het nummer liefst 42 weken in stond.

Dit jaar kwam Milow's tweede album 'Coming of Age' uit. Hierop valt te horen dat Milow zijn talent verder heeft ontwikkeld en hij vooral als liedjesschrijver enorm is gegroeid. Met 'Coming of Age' brak de jonge Belg definitief door in Nederland, zo bleek al uit diverse uitverkochte shows die Milow hier onlangs gaf. Ook behoorde Milow dit jaar tot een van de absolute hoogtepunten van Festival DeBeschaving.

Milow heeft momenteel een enorme hit met de single 'Ayo Technology', oorspronkelijk een nummer van 50 Cent, Justin Timberlake en Timbaland uit 2007. Milow stak het in een compleet nieuw jasje en superster Kanye West poste deze versie op zijn blog wat het succes van Milow alleen nog maar groter maakte.

Op zaterdag 25 april 2009 treedt Milow met zijn volledige band op in WATT Rotterdam. Tickets kosten 15 euro en zijn vanaf woensdag 3 december verkrijgbaar via de voorverkoopkanalen van WATT. .

ZA 25 04 2009: MILOW @ WATT (STAGE)
West-Kruiskade 26-28, 3014 AS Rotterdam
Deuren open 19.00u / Aanvang 20.30u
Tickets a E 15 (excl. vvk) zijn vanaf woensdag 3 december te koop via de website van WATT, de Primera winkels en Plato en Velvet in Rotterdam.

www.watt-rotterdam.nl / www.milow.be / www.myspace.com/milowbe
---

*** Einde persbericht ***

>>> Noot voor de redactie /