Ingezonden persbericht


Persbericht

Oostzaan/Alkmaar, 17 maart 2008

Le Champion organiseert 37e Ronde van Noord-Holland


- Met nieuwe 60 km vanuit Alkmaar -

Zaterdag 25 april 2009 klinkt 's morgens om 7.00 uur in Oostzaan en Alkmaar het startschot voor de 37e toerversie van de Ronde van Noord-Holland. Als onderdeel van het Noord-Hollands Wielerweekend kan elke fietsliefhebber zich tot en met 13 april voorinschrijven op www.lechampion.nl. Deelnemers kunnen kiezen uit een 40, 60, 110 of 160 kilometer lange fietstocht door het ontluikende voorjaarslandschap rondom in onze mooie provincie Noord-Holland. Nieuw is dat vanuit Alkmaar nu ook kan worden gestart voor de 60 kilometer (naast de routes van 110 en 160 kilometer).

De Ronde van Noord-Holland maakt naast de 64e Internationale Profronde van Noord-Holland en de Grote Baanwedstrijd in Alkmaar deel uit van het Noord-Hollands Wielerweekend. Naast de voorinschrijvingsmogelijkheid kan tevens op de dag zelf bij de start in de sporthal in Oostzaan (Twiskeweg) en in het Sportpaleis aan de Terborchlaan in Alkmaar worden na-ingeschreven. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen daarbij gratis deelnemen. Bij de startplaatsen is voldoende parkeergelegenheid.

Naast het aantrekkelijke parcours staat de Ronde van Noord-Holland bekend om de service die de deelnemers wordt aangeboden. Zo worden de fietsers tijdens de uitgepijlde routes voorzien van versnaperingen en staan Rode Kruis en materiaalwagens waar nodig is paraat. Kleed- en douchegelegenheid zijn beschikbaar en het massageteam staat na afloop voor u klaar. Als beloning voor het volbrengen ontvangt elke deelnemer bij de finish een herinnering.

>

Noot aan de redactie (

Ingezonden persbericht