Ingezonden persbericht


Amsterdam 24 april 2009

CD IN QONTROL 'CTRL.ALT.DELETE'

Zaterdag 25 april ligt de cd compilatie "In Qontrol 2009 - CTRL.ALT.DELETE" in alle muziekwinkels. De cd compilatie is een samenvatting van de hardere stijlen binnen de dance van het gelijknamige evenement In Qontrol - CTRL.ALT.DELETE, dat op dezelfde dag verrijst in de hoofdstedelijke Rai. De cd compilatie is verdeeld over drie cd's, vormgegeven in een speciale lenticulair hoes, elk voorzien van een mix van de headliners Headhunterz, The Viper en Endymion.

CD1 Headhunterz - Hardstyle

Het eerste schijfje van de snoeiharde drie cd vertegenwoordigt 'Hardstyle' en is door niemand minder dan Headhunterz gemixt. Headhunterz is als producer al geruime tijd actief en zijn melodieuze maar toch stevige hardstyle producties brengt hij uit bij het toonaangevende label Scantraxx. Als dj hoort hij bij de nieuwe lichting van de hardstyle artiesten. Op het podium is hij een entertainer waarbij het publiek aan zijn voeten ligt. Zijn mix voor de cd is een selectie van de beste hardstyle-platen van dit moment, waaronder zijn eigen "Famous", "A New Day", "Tonight" en "The Fear of Darkness".

CD2 Endymion - Hardcore

De tweede mix is afkomstig van Endymion en vertegenwoordigt de 'Hardcore' van In Qontrol. Al vanaf 1997 zijn zij bekend met hun spectaculaire optredens tijdens grote festivals, waarbij vooral de entertainment de hoofdtoon voert. Het trio Endymion hebben al een hoop platen uitgebracht op het welbekende label Enzyme Records, waaronder de legendarische hits "All The Way Up", "Payback", "Drunk With a Gun", "Vengeance" en "Pussy Motherfuckerz". Hun mix voor de In Qontrol cd is een vertaling van hun dj sets die zij hedendaags ten gehore brengen.

CD3 The Viper - Oldschool

The Viper is qua producties al geruime tijd bezig en heeft verschillende 'floorfillers' uitgebracht op diverse labels, waarvan hoofdzakelijk zijn eigen label 'Viper Beatz'. Al sinds 1996 is hij actief in de dance scene en is tot op heden nooit van zijn plek geweken. Met zijn unieke eigen stijl van produceren heeft hij al een aantal legendarische classics geproduceerd, die tot op de dag van vandaag nog steeds bij vele artiesten in de kofffer zitten. Als dj wordt hij vaak als headliner geprogrammeerd en heeft inmiddels alle grote festivals en evenementen op zijn naam staan. Zijn mix voor de In Qontrol cd is samengesteld uit de beste Old Skool platen, waaronder de classics "Beaten Like A Bitch", "Lords Of The Hardschool" en "Make You Dance".

De cd is tijdens In Qontrol verkrijgbaar bij de Free Record Shop stand. Voor een uniek gesigneerd exemplaar door een van deze helden, zijn vanaf 00:00 uur Headhunterz en Endymion en vanaf 04:00 uur The Viper een half uur aanwezig voor een exclusieve signeersessie.

Vanaf zaterdag 25 april is de In Qontrol - CTRL.ALT.DELETE compilatie al exclusief te downloaden op Dance-Tunes.com. Daarna liggen de CD's in alle bekende winkels zoals de Free Record Shop, Media Markt, Music Store, van Leest en is tevens te bestellen op bol.com.

//////EINDE PERSBERICHT//////

(