Politie Gelderland-Zuid

Auto vernield dader gepakt

Tiel, 25-04-2009 o Agenten hebben vrijdagavond een 31-jarige man uit Tiel aangehouden op de Mr. F.J.W.G. Spieringstraat in Tiel voor vernieling van een auto.

Een 19-jarige man uit Lienden reed met de auto van zijn vader door de Mr. F.J.W.G. Spieringstraat in Tiel en passeerde een groepje jongelui. Hij reed daarbij heel langzaam. Bij het passeren hoorde de jongen een harde klap. Bij thuiskomst zag hij dat er een deuk in het achterportier zat die daar eerder niet had gezeten. Hij vertelde dit tegen zijn vader. Die wilde de schade verhalen op de dader.

Samen reden zij terug naar Tiel waar het groepje nog steeds stond. Ter hoogte van het groepje stopten zij hun auto. De vader vroeg wie de deuk in zijn auto had getrapt. Meteen hierop hoorden zij een harde knal en bleek de gehele achterruit er te zijn uitgeslagen. Hierop zijn vader en zoon direct naar het politiebureau gereden. Even later is een 31-jarige man uit Tiel aangehouden en ingesloten op het bureau in Tiel. In een eerste verhoor gaf de verdachte aan dat hij er alleen maar had bijgestaan en dat een 21-jarige man eveneens uit Tiel de schade had aangericht. De politie onderzoekt de zaak en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten. (14)

Laatst gewijzigd 25-04-2009 10:18 | © Regio Gelderland-Zuid |