Politie Gelderland-Zuid

Brutale fietsendief

Nijmegen, 25-04-2009 o Zaterdagmorgen omstreeks 10.15 uur heeft een onbekende man een nieuwe fiets gestolen vanuit een fietsenzaak aan de Hatertseweg in Nijmegen. Het betrof een zwarte racefiets van het merk CUBE type Attempt.

De fiets stond in de buurt van de kassa en werd weggenomen. Dit is door enkele mensen gezien. Medewerkers zijn nog achter de verdachte aangegaan maar konden deze niet meer achterhalen.

Het signalement van de dader is: Leeftijd ca 35 jaar, 1.85 mtr, donker haar met slagen (scheiding in het midden en veel gel) blank uiterlijk, ingevallen gezicht, witte broek (jogging/workersbroek), zwart vest en daaronder droeg hij een zwart shirt. De man zou vaker in de buurt zijn gesignaleerd.

Getuigenoproep

De politie vraagt uw medewerking en zou graag in contact komen met getuigen die mogelijk wat hebben gezien. Meld dit dan bij de politie van het team aan de Muntweg, te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. (14)

Laatst gewijzigd 25-04-2009 11:59 | © Regio Gelderland-Zuid |