Stichting Juristnet opent landelijk nummer schuldhulpverlening


Landelijk nummer schuldhulpverlening

UTRECHT, 20090425 -- Stichting Juristnet met een landelijk netwerk voor schuldhulpverlening en bewindvoering opent een landelijk aanmeldnummer voor mensen met schulden die ervan af willen. Het nummer is 0900 5557770 voor algemene spreekuren en 0900 2244455 voor directe aanmeldingen waarvan de telefonistes van smorgens 8.00 tot savonds 22.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur bereikbaar zijn.

Problematische schulden kunnen leiden tot problemen met werk, gezondheidsproblemen en huisuitzettingen. De kosten van deze problemen overstijgen de kosten van de schulden zelf. Stichting juristnet biedt individuen en organisaties zakelijke diensten aan op het gebied van inkomens- en vermogensbeheer en beschermingsbewind. De stichting biedt daarnaast financieel administratieve ondersteuning aan personen die dit vanwege persoonlijke omstandigheden moeten of willen uitbesteden.

Beschermingsbewind is bedoeld om de financiële belangen te behartigen van meerderjarige personen die daar vanwege hun lichamelijke of psychische toestand of vanwege sociale omstandigheden tijdelijk of voor een langere periode niet toe in staat zijn.

Stichting juristnet.nl is tevens reintegratiepraktijkop basis van een IRO. Onze cliënten in hun waarde laten is misschien wel onze grootste kracht. We stimuleren ze zoveel mogelijk hun eigen leven te regisseren.

Stichting Juristnet