Ingezonden persbericht


NEDERLAND ZINGT-DAG UITVERKOCHT

De jaarlijks door de EO georganiseerde Nederland Zingt-dag is opvallend snel uitverkocht. Dat betekent dat er op zaterdag 25 april ruim 10.000 mensen naar de Jaarbeurs Utrecht komen om samen te zingen en te luisteren naar koren en sprekers. Thema van de dag is 'Mijn hulp is van U'. Directeur Arjan Lock: 'We vinden evenementen als deze belangrijk. We merken dat we een heel betrokken achterban hebben bij wie dit leeft en die we iets kunnen meegeven. Dat blijkt wel weer nu een maand van te voren alle kaarten zijn verkocht.' Op 17 januari openden de reserveringslijnen.

De Nederland Zingt-dag belooft een sprankelend muzikaal feest te worden met opbouwende bijdragen van sprekers: ds. Hans van Ark, ds. Arie van der Veer en ds. Orlando Bottenbley. Nieuw is het onderdeel 'Feest der herkenning': een feestelijke mix van bekende vertrouwde liederen in verrassende arrangementen. De uitvoering ligt bij solisten, koren en het publiek in wisselende combinaties. Onder andere Sharon Kips, Remco Hakkert en Judith Sportel dragen hier aan bij. En natuurlijk geen Nederland Zingt-dag zonder massale koor- en samenzang én begeleiding van combo en orkestŠ

Opening

De Nederland Zingt-dag begint dit jaar precies om 10.00 uur met een prachtige opening. Bezoekers wordt daarom geadviseerd uiterlijk 9:30 uur te arriveren. De zaal is open vanaf 8.30 uur. De dag is rond 16.00 uur afgelopen.