Ingezonden persbericht


Herman Brood weekend in de Woonkamergalerie!

In de maand april bestaan wij tien jaar en dat gaan wij feestelijk afsluiten met een grandioos Herman Brood weekend op 25 en 26 april aanstaande. Hieronder een stukje biografie van Herman.

De Hollandse kunstenaar Herman Brood was in alles een rasartiest; in zijn muziek, in zijn gedichten en vooral in zijn schilderijen en zeefdrukken. Uit zijn werk spreekt een enorme gedrevenheid die hij dankzij zijn perfecte beheersing van de techniek op een briljante manier wist om te zetten in vorm en kleur. Zijn kunstwerken zijn oprecht kunst met een hoofdletter K te noemen.

Tijdens het Herman Brood weekend zal onze Woonkamergalerie geopend zijn van 12.00 uur tot 18.00 uur. U vindt onze Woonkamergalerie aan de Burg. Gilissenweg 57 te Gennep. Voor een routebeschrijving en verdere info kunt u onze website raadplegen www.kunsthandel-gennep.nl

Voor inlichtingen belt u 0485- 51 95 89 of u stuurt een e-mail naar info@kunsthandel-gennep.nl Graag zien wij u allen op zaterdag 25 en zondag 26 april a.s. bij ons Herman Brood weekend in de Woonkamergalerie van Kunsthandel Gennep. De koffie en thee staat voor u klaar!

---- --