( BW)(KKR-PRIVATE-EQUITY) KKR Private Equity Investors en KKR & Co. verlengen deadline voor transactie

GUERNSEY, Kanaaleilanden--(BUSINESS WIRE)--Apr 25, 2009--

KKR Private Equity Investors, L.P. (Euronext Amsterdam: KPE) en KKR & Co. L.P (“KKR”) hebben vandaag aangekondigd dat zij de vereiste datum voor afsluiting van de nog hangige aankoop van het vermogen van KPE door KKR (de “Transactie”) uitgesteld hebben van 27 april 2009 tot 31 augustus, 2009, vóórdat ieder van de partijen, onder zekere voorwaarden, de overeenkomst betreffende de Transactie kan afsluiten.

KKR en de onafhankelijke directeuren van KPE’s algemene partner zullen de wenselijkheid van de Transactie verder onderzoeken. De Transactie is onderhevig aan de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden, en er bestaat geen zekerheid of en wanneer de Transactie plaats zal vinden.

Over KPE

KKR PRIVATE EQUITY INVESTORS L.P.(Euronext Amsterdam: KPE) is een commanditaire vennootschap gevestigd op Guernsey die langetermijnwaarde probeert te vinden door te participeren in particuliere aandelen en andere beleggingen zoals vastgesteld door Kohlberg Kravis Roberts & Co. ("KKR"). Vanaf 31 december 2008 bestond meer dan 95% van KPE’s portefeuille van USD 3,4 miljard uit commanditaire belangen in zes particuliere beleggingsfondsen van KKR, beleggingen in 13 bedrijven naast particuliere beleggingsfondsen en afgesloten beleggingen in aandelen. De rest van KPEs portefeuille vanaf 31 december 2008 werd voornamelijk belegd in contanten en andere tijdelijke en kansrijke beleggingen. KPE wordt bestuurd door de raad van bestuur van zijn beherend vennoot die een meerderheid kent van onafhankelijke directeuren, en belegt als de enige commanditaire vennoot van een andere commanditaire vennootschap op Guernsey, KKR PEI Investments L.P.

De gewone deelbewijzen en gerelateerde depotbewijzen met beperkingen van KPE zijn onderworpen aan een aantal beperkingen op eigendom en overdracht. Informatie over deze beperkingen qua eigendom en overdracht is te lezen op de pagina Investor Relations (relaties met beleggers) op de website van KPE www.kkrprivateequityinvestors.com.

Verklaring van niet-aanbieden

Dit persbericht bevat geen aanbod om te beleggen in aandelen in de Verenigde Staten.De aandelen mogen niet in de Verenigde Staten worden aangeboden of verkocht zonder registratie of vrijstelling van registratie. Alle openbare aanbiedingen van effecten die in de Verenigde Staten worden gedaan, worden uitgevoerd door middel van een prospectus die bij KPE kan worden verkregen en die gedetailleerde informatie bevat over KPE, zijn bestuur, en de jaarrekeningen.

Op de toekomst gerichte verklaringen

Dit perscommuniqué kan bepaalde toekomstgerichte verklaringen bevatten over de financiële toestand, bedrijfsresultaten, liquiditeit, beleggingen, activiteiten, nettovermogenswaarde en vooruitzichten van KPE en de transactie met KKR & Co. L.P. Door hun aard zelf zijn toekomstgerichte verklaringen onderhevig aan risico en onzekerheid, omdat ze zijn gerelateerd aan toekomstige gebeurtenissen en afhangen van omstandigheden die in de toekomst zullen plaatsvinden. Talrijke factoren kunnen ertoe leiden dat werkelijke resultaten en ontwikkelingen aanzienlijk afwijken van die uitgedrukt of geïmpliceerd in deze toekomstgerichte verklaringen. KPE verbindt zich niet deze toekomstgerichte verklaringen te actualiseren.

Extra informatie over de transactie en waar men dit kan vinden

Dit bericht bevat informatie met betrekking tot de voorgestelde transactie waarbij KKR & Co. L.P. en KPE betrokken zijn. In verband met de voorgestelde transactie heeft KKR & Co. L.P. bij de Securities Exchange Commission (“SEC”)een amendement voor zijn bestaande registratieverklaring ingediend op form S-1 (archiefnr. 333-144335) en zal nog andere documenten met betrekking tot de voorgestelde transactie bij de SEC indienen. BELEGGERS EN EFFECTEN HOUDERS VAN KPE WORDEN DRINGEND VERZOCHT DE REGISTRATIEVERKLARING EN ANDERE BIJ DE SEC INGEDIENDE DOCUMENTATIE GOED EN GEHEEL TE LEZEN DAAR DEZE BELANGRIJKE INFORMATIE OVER DE VOORGESTELDE TRANSACTIE BEVAT. De definitieve prospectus die in de registratieverklaring is gevat, zal per mail of andere distributiemethode aan de houders van gewone deelbewijzen van KPE worden gestuurd. Houders van gewone deelbewijzen van KPE kunnen gratis kopieën van de definitieve (als deze beschikbaar zijn) en andere door KKR & Co. L.P bij de SEC ingediende documentatie verkrijgen via de website die SEC onderhoudt op www.sec.gov. Gratis copieën van de definitieve (als deze beschikbaar zijn) en andere bij de SEC ingediende documentatie kunnen ook worden verkregen door uw verzoek te richten aan KKR & Co. L.P., 9 W. 57th Street, Suite 4200, New York, New York 10019, ter attentie van: Investor Relations.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Beleggers:
KKR KPE LLC
Kate de Mul, +1-212-659-2026
Beleggersrelatiesmanager
of
Media:
Kohlberg Kravis Roberts & Co. L.P.
Peter McKillop of Kristi Huller, +1-212-750-8300

media@kkr.com