Uniek politiek debat met alle Antwerpse lijsttrekkers op 50plusbeurs Antwerpen 25 april 2009- 14h30

12/03/2009 14:10

Int. Project consultants

Op zaterdag 25 april 2009 om 14h30 gaat in het kader van de 6de editie van de 50plusbeurs Antwerpen in Antwerp Expo een uniek actualiteitsdebat door met alle lijsttrekkers voor de Vlaamse Verkiezingen van 7 juni 2009.

Caroline Gennez, Mieke Vogels, Minister Dirk Van Mechelen, Bart De Wever, Filip De Winter, Jurgen Verstrepen, en Minister President Kris Peeters zullen er hun partijvisie en programmapunten rond de maatschappelijke posiite van de 50plusser in al zijn aspecten toelichten en verdedigen. Moderator van het debat is Frans Crols, hoofdredacteur van Trends.

Info: www.50plusbeurs.be

Het grote debat der Antwerpse lijsttrekkers voor de Vlaamse Verkiezingen van 7 juni 2009 gaat door in het kader van de 50plusbeurs Antwerpen in Antwerp Expo op zaterdag 25 april om 14h30.

Het geeft aan de lijsttrekkers de kans om het politiek standpunt van hun partij met betrekking tot de positie van de 50plussers voor te stellen en te verdedigen.

Moderator is Frans Crols, hoofdredacteur van Trends.

Thema's die zeker zullen behandeld worden zijn: de (on) betaalbaarheid van de vergrijzing, werk na je 50ste, pensioenen en veiligheid, mobliteit. Ook de visie van de partijen rond de ontsluiting van Antwerpen, een belangrijk onderdeel van het mobiliteitsgegeven, zal aan bod komen.

Hebben hun deelname bevestigd: voor sPA: Caroline Gennez,voor Groen: Mieke Vogels, Voor Vlaams Belang: Filip Dewinter, voor NVA: Bart de Wever, voor Lijst De Decker: Jurgen Verstrepen en voor CD&V Minister President Kris Peeters.

Dit debat geeft een unieke mogelijkheid aan 50plussers en andere geĂŻnteresseerden om de diverse partijprogramma's beter te leren kennen en de toppolitici live te horen debatteren. Er bestaat ook een mogelijkheid om vooraf vragen te stellen aan de politici via de website www.50plusbeurs.be

Het debat gaat door in Hal 2 van Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191 te Wilrijk.

Kaarten en vrijkaarten kunnen bekomen worden aan de entree van de beurs of via www.50plusbeurs.be.

Organisatie IPC NV 0032 53 800 700

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen:
Zie het origineel