Deelgemeente Charlois Rotterdam

De Kinderkunstroute in Charlois!

Op zondag 26 april wordt de eerste Kinderkunstroute in Oud-Charlois gehouden. Een kunstzinnig en feestelijk spektakel! Kinderen kunnen hier onder andere gratis workshops doen, die worden gegeven door echte kunstenaars. De route is dit keer extra spannend, omdat als thema Het geheim van Charlois is gekozen.

De route gaat om 12.30 van start in het wijkgebouw Oud-Charlois. De kinderen kunnen hier een route samenstellen en kiezen bij welke ateliers en kunstenaars ze langs willen gaan. Er zijn allerlei leuke workshops om aan deel te nemen, zoals djembé spelen, fotograferen, buttons ontwerpen, boekbinden en muziek maken met de computer. Als klap op de vuurpijl is Circus Rotjeknor aanwezig, dat altijd garant staat voor leuke circuslessen!

Als kinderen oud genoeg zijn om de route zelf te lopen, kunnen de ouders de Zuid Explorer ontdekken. Creatieve ondernemingen in Oud-Charlois hebben hier iedere laatste zondag van de maand hun deuren open voor publiek. Kijk voor meer info op www.zuidexplorer.nl. Gewoon een kopje koffie drinken in het wijkgebouw is natuurlijk ook mogelijk!

Kinderkunstroute

Op Zondag 26 april van 12.30 tot 17.00 (start workshops om 13.00 uur) in Wijkgebouw Oud-Charlois, Clemensstraat 111. Alle kinderen vanaf 6 jaar kunnen zich opgeven via www.kinderkunstroute.nl. Op deze website vindt u ook meer informatie over de route.

Graag tot ziens!