Toto-spelers voorspellen winst voor Ajax aanstaande zondag

24/04/2009 12:30

De Lotto

Ruim 85% van de Toto-spelers heeft ingezet op winst voor Ajax tijdens de spannende wedstrijd Ajax - AZ aanstaande zondag in de Arena. De Toto-spelers zijn overtuigd dat Ajax wint om zo kans te blijven maken op de voorrondes van de Champions League.

En zo'n gekke voorspelling is dat ook niet. AZ heeft Ajax in de afgelopen 10 jaar niet één keer verslagen in de Arena.

Ajax moet winnen in de strijd met FC Twente voor de 2e plaats op de Eredivisie ranglijst. Heeft Ajax zich hersteld van de nederlaag tegen PSV? Of gaat AZ met de winst terug naar Alkmaar?

Met Toto kan op de wedstrijd Ajax - AZ worden ingezet tot en met zondag 26 maart 14.25 uur. Toto spelen kan via www.toto.nl of in bijna alle tabak- & gemakwinkels in Nederland.

Over Toto

Toto is een product van De Lotto. De opbrengsten van De Lotto komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting in 1961 is er meer dan 1,2 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan. Naast de topsport profiteert ook de amateursport en breedtesport van een grote jaarlijkse bijdrage.

Na de overheid is De Lotto al 48 jaar de grootste structurele financier van de Nederlandse sportwereld. Aan overige goede doelen waaronder het Oranjefonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en Nierstichting is sinds de oprichting 500 miljoen euro afgedragen.