Ingezonden persbericht



---





PERSBERICHT

Hoofddorp, dinsdag 23 december 2008

MSC Cruises zet non-stop charter in op route Rotterdam-Genua

De ideale vlieg- en cruisecombinatie, exclusief bij MSC Cruises

MSC Cruises biedt haar gasten deze zomer een exclusieve non-stopvlucht naar hun MSC -cruiseschip. Wie een cruise boekt bij 's werelds toonaangevende rederij, kan nu op wel heel eenvoudige manier zonder lange wachttijden bij de bagageafhandeling en mét gunstige vluchtschema's naar de plaats van bestemming reizen.

Vanaf 26 april tot en met 25 oktober 2009 vertrekt elke zondag een non- stopvlucht van Transavia vanaf Rotterdam Airport naar Genua, waar het mooiste cruiseschip ter wereld, de MSC Fantasia, op hen ligt te wachten. Hiermee heeft MSC Cruises een primeur in handen. Het bedrijf is de enige cruiserederij die deze non-stop verbinding aanbiedt in Europa. De gloednieuwe MSC Fantasia, naast alle gemakken voorzien van de modernste technologieën, voert haar gasten langs de Westelijke Middellandse Zee. Zo worden onder meer de prachtige steden Napels, Tunis, Palma de Mallorca, Barcelona en Marseille bezocht tijdens deze bijzondere en bovenal prachtige vaarreis.

PR Agency MSC Cruises Nederland Fedacom B.V. Daniëlle Groot Braken 37 Kruisweg 825-A 1713 GC Obdam 2132 NG Hoofddorp 0031-611360052 0031-235656590

ralph@fedacom.nl dgroot@msccruises.nl www.fedacom.nl www.mscpressarea.com

MSC Cruises heeft momenteel een vloot van 10 schepen: MSC Fantasia, het grootste schip ooit gebouwd voor een Europese rederij, MSC Poesia, MSC Orchestra, MSC Musica, MSC Sinfonia, MSC Opera, MSC Armonia, MSC Lirica, MSC Melody, MSC Rhapsody die het hele jaar door cruisen in het Middellandse Zeegebied, Noord-Europa, de Atlantische Oceaan, het Caribische gebied en Zuid-Amerika. MSC Splendida en MSC Magnifica zullen ingehuldigd worden in 2009 en 2010. Vervolgens zullen de MSC Meraviglia in 2011 en de MSC Favolosa aan de vloot worden toegevoegd. Aan het einde van 2012 zal MSC Cruises de modernste vloot ter wereld bezitten met in totaal 14 schepen. MSC Cruises is de enige maatschappij die het `6 Golden Pearls' certificaat van het Bureau Veritas ontvangen heeft voor de erkenning van het hoge niveau van kwaliteitsmanagement en milieubescherming.

Maar er is meer, ook de gasten van de MSC Splendida kunnen gebruikmaken van een non-stop verbinding naar een MSC-cruiseschip. Elke maandag (vanaf 20 juli tot en met 9 november 2009) vertrekt vanaf Brussel Airport een vlucht van Brussels Airlines naar Barcelona, waar de MSC Splendida vanuit de haven aan een onvergetelijke reis begint die hen over de oogstrelende Middellandse Zee voert. Met bezoeken aan de steden Marseille, Genua, Rome, Messina (Sicilië), Valletta en Tunis in het vooruitzicht kunnen gasten zich opmaken voor een volledig verzorgde achtdaagse droomvakantie aan boord van één van de meest in het oog springende cruiseschepen.

Voor meer informatie over deze unieke aanbiedingen van MSC Cruises kan men terecht bij het reisbureau of cruisespecialist. Men boekt al een compleet verzorgde pakketreis vanaf 999,- (incl. vlucht, transfers, cruise o.b.v. volpension, havengelden en brandstoftoeslagen). Voor een uitgebreide beschrijving van de genoemde reizen en een nadere kennismaking met de vloot van MSC Cruises kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen op www.msccruises.nl.

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie,