Ingezonden persbericht


31 maart 2009

Persbericht

Gezinnen leren evangelie
brengen vanuit eigen huis

Kees Goedhart, bijbelleraar, schrijver, voorzitter van Agapè-ontmoetingen voor geestelijke leiders en voorzitter van Stichting Opwekking en St. Zending biedt in de meivakantie van 26 tot en met 30 april samen met Peter E. Vlug een programma aan over het thema 'Families die hun wereld bereiken door het werk en de kracht van de Heilige Geest'. De studies zijn voor zowel gasten van het vakantiepark zelf als mensen buiten het park gratis te bezoeken.

Peter Vlug is ervan overtuigd dat evangelisatie vanuit iemands eigen huis een fantastisch middel is om mensen die Jezus nog niet kennen te bereiken. Met Bijbelstudies, trainingen, groepsbesprekingen en aanbiddingdiensten leren gasten deze lenteweek hoe ze vanuit hun eigen huis kunnen evangeliseren.

Kees Goedhart verzorgt de Bijbelstudies met als thema 'Persoon en werk van de Heilige Geest'. De deelnemers behandelen vervolgens samen met Kees, Peter en het team van East West Generation in groepen alle vragen om zo het Bijbelstudiethema te verwerken dat ze thuis met hun familie kunnen gaan toepassen.

Kees Goedhart heeft op 18-jarige leeftijd gekozen om een volgeling van Jezus te worden. Kort daarna is hij gaan werken onder vluchtelingen uit Oost Europa en vervolgens in het Caraïbisch gebied. Teruggekomen in Nederland is hij betrokken bij het werk in veel Evangelische gemeenten en spreekt hij bijna jaarlijks tijdens Opwekking, een grote conferentie tijdens Pinksteren waar duizenden christenen naar toe komen. Kees schrijft maandelijks een artikel in het blad Opwekking en schreef een boek 'Terug naar de basis' dat in veel huiskringen wordt gebruikt als leidraad. Peter E. Vlug (1957) is een moderne zendeling en entrepreneur die zich door tienerwerk en zijn bediening als apostel heeft ontwikkeld tot een internationaal spreker, muziek- en tv-producent.

Meer informatie over deze lenteweek kan worden gevonden op www.betteld.nl. Hier kunnen geïnteresseerden ook online een onderkomen voor deze week boeken. De studies vinden plaats op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld, Aaltenseweg 11 te Zelhem.

Einde persbericht