Ingezonden persbericht


PERSBERICHT SPORTBUREAU ALKMAAR

Alkmaar, 17 april 2009

Sporten bij de Ronde van Noord Holland

Zondag 26 april organiseert Sportbureau Alkmaar sportactiviteiten tijdens de Ronde van Noord Holland.

Alle kinderen t/m 12 jaar kunnen vanaf 11.30-16.00 uur zich sportief vermaken met verschillende sport activiteiten. Tussen 12.30u en 13.30u is er een onderbreking om naar de voorbijkomende wielrenners te kijken en ze aan te moedigen en komt er een orkest langs op de fiets!!

Er is een pannakooi aanwezig waar je kunt voetballen, ludieke spelletjes zoals twister, zaklopen en estafettes kunnen er samen worden gedaan. En er is een groot luchtkussen aanwezig met daarnaast het opblaasbare Gladiatorenspel, waar je tegen een vriend of vriendinnetje kan strijden!

Om in de wielerspirit te blijven wordt er speciaal een stoere fiets clinic gehouden waaraan je kunt deelnemen, fietsen en overig materiaal is daar aanwezig!

Wil je al deze leuke dingen niet missen kom dan op zondag 26 april van 11.30-16.00 uur naar het grasveld naast Speeltuinvereniging O.K.B. aan de Munnickenweg 88. Entree is gratis.

Voor meer informatie over de sportactiviteiten bij de Ronde van Noord-Holland: Sportbureau Alkmaar- Rianne de Groot 072-5272671

Sportbureau Alkmaar
Het Sportbureau Alkmaar levert alle aspecten van sport en beweging aan de inwoners van Alkmaar. Het Sportbureau richt zich op een sportaanbod als basisvoorziening voor alle lagen van de Alkmaarse bevolking, jong en oud, binnenschools en buitenschools. Kijk op de website www.sportbureau-alkmaar voor meer informatie over de activiteiten binnen en buiten school van het sportbureau.

Einde persbericht