SOZA organiseert tweede Kwispel Parade in Noordwijk aan Zee


NOORDWIJK, 20090414 -- Zondag 26 april aanstaande organiseert Stichting Opvang Zwerfdieren in Andalusië, voor de tweede keer de `Kwispel Parade'. Vertrek is om 14.30 uur vanaf strandpaviljoen Beach End in Noordwijk aan Zee. De Kwispel Parade is een wandeling over strand en duinen voor SOZA baasjes, hun honden en alle sympathisanten al dan niet met hond. Onderweg is er verrassend cultureel entertainment. Na tweeëneenhalf uur eindigt de wandeling in Beach End met een borrel voor mens en hond. Daar leest Madeleine Kroonenburg voor uit het boek `Als ik HIER! zeg, loopt ie weg...' van haar zus Yvonne.

SOZA is in 1998 opgericht door de in Andalusië woonachtige bekende Jazzpianiste Pia Beck en Gino Felleman. SOZA zet zich daar in om zwerfdieren op te vangen, medische zorg te geven en zo mogelijk te herplaatsen. Een groeiend aantal honden wordt in Nederland geplaatst.
Felleman, de drijvende kracht achter SOZA, verheugt zich erop om 26 april `zijn' honden weer terug te zien, maar vooral om persoonlijk kennis te maken met de nieuwe baasjes. Potentiële baasjes, donateurs en verdere sympathisanten met of (nog) zonder hond worden van harte uitgenodigd om aan de wandeling deel te nemen.

Meedoen aan `De Kwispel Parade' is gratis. Drankjes en hapjes zijn voor eigen rekening. Het inschrijfformulier is via www.soza.info te downloaden. De routebeschrijving vindt u via www.beachend.nl. Het evenement eindigt om 17.30 uur.