Ingezonden persbericht


Zondag 26 april 15.00 uur: Hof van Marken: Presentatie 'Luisterwandeling over Marken' door Peter Faber in het kader van de Gedichtenroute van Waterland

Zondag 26 april presenteert Peter Faber zijn 'luisterwandeling over het eiland Marken'. Een intrigerende landschildering in het kader van culturele planologie (zie het Persbericht). Zijn kunstwerk is onderdeel van de Waterlandse muurgedichtenroute, na zeven jaar intensief werken nu dan toch tot een goed einde gebracht (zie het Persbericht).

De illustraties spreken voor zich.
Peter Faber (06 - 53430059, optimist@peterfaber.nl ) is bereid u van te voren 'rond te leiden' in zijn Markense wereld. Rieks Hoogenkamp (020 - 403 3507, hoogenkamp@hetnet.nl) praat u graag bij over de gedichten route. U kunt het hele boekje inkijken via het pdf bestand 'landschildering de hele route'. Nancy Koot (0299 - 436742, nancykoot@wanadoo.nl) stuurt de door u gewenste foto's in hogere resolutie, Rieks Hoogenkamp zendt op aanvraag het boekje 'de Waterlandse gedichtenroute' toe.

Journalisten met belangstelling om de route in twee of drie dagen te lopen helpen we graag met suggesties. De combinatie van natuur en cultuur (zo dicht bij Amsterdam) levert mooie plaatjes en verhalen!

Met vriendelijke groeten,

Rieks Hoogenkamp

Dorpsstraat 2
1153 PB Zuiderwoude
020 - 403 3507
hoogenkamp@hetnet.nl