Gemeente Cromstrijen


Informatie van het jongerenwerk Cromstrijen

21-04-2009

Alcohol en drugsvoorlichting bij u thuis

Hoe vaak gebeurt het u als ouder dat uw kinderen thuis komen met verhalen over alcohol en drugs en u eigenlijk niet weet waar het over gaat. Of uw kinderen hebben vragen waar u het antwoord op schuldig moet blijven. Troost u, u bent niet alleen.

Het jongerenwerk Cromstrijen biedt, in samenwerking met Bouman/GGZ, een activiteit speciaal voor ouders. En het mooie, het kan bij u thuis. Onder de noemer Homeparty organiseert het jongerenwerk bij u thuis een voorlichting over alcohol en drugs. U zorgt voor minimaal 5 en maximaal 12 andere ouders en een kopje koffie. Het jongerenwerk zorgt voor een voorlichter. Verder is deze activiteit gratis.

Mocht u belangstelling hebben voor deze activiteit neem dan gerust contact op met het jongerenwerk, zij zorgen dan voor het contact met Bouman/GGZ.

Forum jongerensite in trek

Sinds enige maanden is de internetsite van het jongerenwerk Cromstrijen in de lucht. Een van de meest bezochte onderdelen is het forum met jongereninformatie. Op dit forum is voor jongeren relevante informatie te vinden over alcohol en drugs, seksualiteit, wonen en werken, criminaliteit enzovoorts. Ook voor ouders staat er interessante informatie op deze site. De site van het jongerenwerk vindt u op www.pugnus.nl.

Voetbalinstuif Numansdorp

Zondag 26 april 2009 is het weer zover. Dan organiseert het jongerenwerk Cromstrijen haar tweewekelijkse voetbalinstuif voor jongeren in de sporthal Cromstrijen in Numansdorp. De instuif start om 14.00 uur voor jongeren van 10 tot en met 14 jaar en vanaf 15.30 tot 17.00 uur voor jongeren van 15 tot en met 18 jaar. De entree bedraagt ¤ 1,00. Je kunt je vooraf inschrijven met je team van maximaal 5 deelnemers, maar je kunt je ook opgeven bij de zaal.