Politie Brabant-Noord Rijbewijzen ingevorderd

regio, 26-04-2009

Een 28-jarige man uit Oisbeek is vrijdagavond zijn rijbewijs kwijt geraakt nadat surveillanten van de videosurveillance-auto diverse grove verkeersovertredingen hadden geconstateerd. Op de N277 haalde hij meerdere keren over een doorgetrokken streep in. Toen hij de toerit van de A50 richting Nijmegen opreed, haalde hij diverse voertuigen via de vluchtstrook in. Op de snelweg werd hij betrapt op kleven en rechts inhalen. De man werd met zijn eigen rijgedrag geconfronteerd toen hem de opnames werden getoond.

Veghel - De politie heeft zondagochtend rond 04.15 uur in de Daniel de Brouwerstraat het rijbewijs van een 22-jarige man uit Didam ingevorderd nadat bleek dat hij bijna vijf maal te veel alcohol in zijn bloed had. Ondanks dat hij beginnend bestuurder is, was dit niet de eerste keer dat hij werd gepakt voor het rijden onder invloed. Hij is ingesloten.

Boekel - Op de Kennedystraat werd een 26-jarige man uit Erp aangehouden ter zake rijden onder invloed. Hij had ruim drie maal te veel gedronken en kon zijn rijbewijs inleveren. Na verhoor is hij weer vrijgelaten.