Politie Brabant-Noord

Horeca

regio, 26-04-2009

's-Hertogenbosch - Een 24-jarige Bosschenaar werd in de nacht van zaterdag op zondag in de Visstraat aangehouden voor mishandeling. Hij sloeg, aldus getuigen, zonder enige aanleiding een 33-jarige man uit Vlijmen.

Drie Bosschenaren (34, 30 en 23 jaar) werden zondag rond 02.30 uur in de Hinthamerstraat aangehouden omdat ze met elkaar op de vuist waren gegaan. De oudste man had kennelijk ruzie met de andere twee. Er werden over en weer klappen uitgedeeld. Ze werden alle drie ingesloten.

Uden - Een 18-jarige Udenaar werd op de Markt aangehouden omdat hij niet voldeed aan het bevel van een agent om weg te gaan. De man belemmerde enkele agenten al enige tijd in hun werk en maakte stemming door ze uit te dagen. Toen hem werd gevorderd daarmee te stoppen en weg te gaan, weigerde hij dat. Hij werd aangehouden en ingesloten. Zondagochtend is hij na verhoor in vrijheid gesteld.

Boxmeer - De politie hield in de nacht van zaterdag op zondag een 26-jarige man uit Boxmeer aan bij een café aan de Spoorstraat, omdat hij de 58-jarige uitbater had geslagen. Die hield daar een dikke kaak aan over. Waarom de man dit deed, is niet bekend. Andere klanten hielden de man vast in afwachting van de komst van de politie. De verdachte is ingesloten.