Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district
Bergen op Zoom , 26-04-2009

Mannen verdacht van poging tot woninginbraak

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft zaterdagmiddag op de Parallelweg twee mannen, een 21-jarige Hagenaar en een 18-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden die verdacht worden van een poging tot inbraak in een woning aan de Kastanjelaan. Beide verdachten zijn in verzekering gesteld.

De politie kreeg een melding van een alerte getuige dat die had gezien dat twee mannen zojuist geprobeerd hadden in te breken in een woning. De poort van de achtertuin was geforceerd met een breekvoorwerp. De agenten gingen direct op zoek naar de daders die na hun ontdekking op de vlucht waren gegaan. Een andere getuige wees de politie op twee jonge gasten die zich verdacht ophielden. De agenten liepen op deze knapen af, die direct wegrenden. Zij werden achterhaald en
aangehouden. Op de plek waar zij hadden gestaan, werd een breekijzer en een schroevendraaier aangetroffen.

Baldadige man aangehouden

WOUWSE PLANTAGE: de politie heeft vannacht, de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 03.00 uur op de Plantagebaan een 18-jarige man uit Huijbergen aangehouden ter zake baldadigheid.

De agenten waren ter plaatse gegaan na een melding dat een man een woning wilde binnendringen. Ter plaatse bleek dat het om de verdachte ging, die zichtbaar dronken was. De dienders zagen dat zijn broek onder de potgrond zat. Hij had dat kennelijk uit enkele bloembakken gehaald. De geschrokken bewoners vertelden dat de man tegen hun voordeur had staan schoppen en geroepen had dat ze open moesten maken anders zou hij hen dood maken. De politie heeft de baldadige man aangehouden.

Belg onder invloed

OUD GASTEL: Bij een alcoholcontrole op de Oudenbosscheweg is vannacht een 50-jarige man uit Essen betrapt op het rijden onder invloed. De automobilist blies 385 ugl. Hij kreeg een rijverbod van drie uren.

Vechtersbaas aangehouden in Roosendaal

ROOSENDAAL: De politie heeft vannacht omstreeks 02.05 uur op de Molenstraat een 20-jarrge man aangehouden die betrokken was bij een vechtpartij. Op camerabeelden was gezien dat drie mannen aan het vechten waren. Een van de mannen, de later aangehouden verdachte, stond met zijn voet op een man die op de grond lag. De verdachte kon aan de hand van het opgegeven signalement worden aangehouden.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 26-04-2009 17:53 | © Regio Midden en West Brabant |