Politie Zeeland


---


W-873-2009 Diefstal uit winkel, Vlissingen
Tussen zaterdagmiddag 17.00 uur en zondagochtend 09.35 uur is er ingebroken in een winkelpand aan de Gildeweg in Vlissingen.
Uit het pand is cosmetica met onbekende waarde weggenomen.
De toegang tot het pand is geforceerd; het totale schadebedrag is onbekend.

Z-874-2009 Diefstal uit loods, Sluiskil
Tussen zaterdagavond 20.30 uur en zondagochtend 09.00 uur is er ingebroken in een loods, die op een afgesloten terrein aan het Sluiskil pad in Sluiskil stond.
Uit de loods zijn meubelen en een zilverkleurige aanhangwagen met onbekende waarde weggenomen. De toegang tot het terrein is geforceerd; het totale schadebedrag is onbekend.

W-875-2009 Vernieling auto's, Zoutelande
In de nacht van zaterdag op zondag zijn er vernielingen gepleegd aan vijf auto's die geparkeerd stonden aan de Duinweg in Zoutelande.
Van alle auto's is een buitenspiegel vernield. Het totale schadebedrag is onbekend.

O-876-2009 Aanhouding wegens vernieling, Goes
In de nacht van zaterdag op zondag rond 01.25 uur is de schutting, aan de achterzijde van een woning aan de Cort van der Lindenstraat in Goes, vernield.
De schutting is omver getrokken waardoor deze vernield raakte. Het totale schadebedrag is onbekend.
In verband met deze vernieling zijn dezelfde nacht een 19-jarige, een 20-jarige en een 21-jarige man, allen uit Goes aangehouden. Al snel bleek dat de 19-jarige man de schutting had vernield. De andere twee mannen waren getuige geweest van de vernieling. Tegen de 19-jarige Goesenaar is proces-verbaal opgemaakt.

O-877-2009 Voorlopig bericht ongeval Kapelle
Zondagavond rond 18.35 uur kreeg politie Zeeland de melding dat er aan de Vierwegen in Kapelle een auto over de kop was geslagen.
De twee (jonge)mannen die in de auto zaten raakten bekneld en konden rond 18.55 uur door de brandweer uit de auto worden bevrijd.
Beide slachtoffers raakten zwaar gewond (beiden vermoedelijk hersenletsel en één van hen zwaar beenletsel). Twee traumahelikopters, uit Rotterdam in Nijmegen, ambulances, brandweer en politie waren ter plaatse.
Rond 20.05 uur is een van de slachtoffers overleden.
Er zijn nog geen personalia van de mannen bekend.