ECN



Achterbanraadpleging over toekomstige CVB-activiteiten

Het PDV belegt twee ´achterbanraadplegingen´ voor belanghebbende bedrijven om toekomstige CVB-activiteiten goed te kunnen afstemmen op de wensen en behoeften van de praktijk.

Het Productschap Diervoeder (PDV) wil bij de toekomstige CVB-activiteiten in het kader van het programma Voederwaardering graag maximaal rekening houden met de wensen en behoeften van de belanghebbende bedrijven.Daarom organiseert het PDV twee zgn. achterbanraadplegingen.
* Op dinsdag, 19 mei 2009, van 9.30 - 12.00 uur, voor Herkauwers en Paarden
* Op vrijdag, 5 juni 2009, van 14.00 - 15.00 uur, voor Varkens en Pluimvee

Beide bijeenkomsten worden gehouden in het Mercure Hotel Bunnik, Kosterijland 8, 3981 AJ Bunnik (direct langs de A12 gelegen).

Tijdens de achterbanraadplegingen wil het PDV graag inzicht krijgen in de wensen en behoeften, o.a. voor het oplossen van praktische voedingsknelpunten, van de diervoederbedrijven m.b.t. voederwaarderingssystemen als zodanig, de waardering van (individuele) voedermiddelen en de voedingsbehoeften van genoemde landbouwhuisdieren.

Aan deze bijeenkomsten kunnen alle bedrijven deelnemen die via een bestemmingsheffing van het PDV bijdragen aan de bekostiging van het programma Voederwaardering. Dit zijn:
· Producenten van mengvoeders en voormengsels
· Producenten van en handelaren in vochtrijke voedermiddelen
· Producenten van gedroogde groenvoeders eb gedroogde bietenpulp
· Producenten van kalvervoeders voor vleeskalveren

Verder worden voor deze bijenkomsten uitgenodigd alle Nederlandse niet-heffingsplichtige bedrijven en instellingen die een contract met het PDV hebben afgesloten voor de CVB-producten en -diensten.

Als uw bedrijf aan een of beide bijeenkomsten wil deelnemen, wordt u verzocht zich per e-mail op te geven bij mevr. Hillenaar (l.hillenaar@hpa.agro.nl). U wordt verzocht de volgende gegevens te willen doorgeven: naam en adres bedrijf, bijeenkomst(en) waaraan u wil deelnemen en naam deelnemer(s) per bijeenkomst.