Scania Beers B.V.

2009-04-27

Vier Scania EEV Bakwagens voor Ben Becker

Breda, 27 april 2009 - De eerste van vier nieuwe Scania P230 DB 4x2MNA bakwagens met EEV (Enhanced Environmentally friendly Vehicle) motor werd onlangs

aan Ben Becker Internationaal Transportbedrijf B.V. te Soest afgeleverd. De bakwagens zijn voorzien van comfortabele CP16 en CP19 cabines en voldoen nu al aan de strenge EEV norm zonder toevoeging van AdBlue. Ben Becker kiest hiermee bewust voor het milieu, een verantwoorde bedrijfsuitstraling en een langere looptijd. Ben Becker Internationaal Transportbedrijf B.V. is al meer dan 100 jaar met transport verbonden. De transportactiviteiten zijn onderverdeeld in drie segmenten: distributie binnen de Benelux, internationale expeditie met lijndiensten naar o.a. Frankrijk, Duitsland, Engeland en Zwitserland en warehousing. Ben Becker volgt de nieuwe eisen en ontwikkelingen op de voet en zoekt constant naar verdergaande verbeteringen en efficiencyverhogingen. De nieuwe Scania EEV bakwagens passen uitstekend binnen deze bedrijfsfilosofie.

Met de keuze voor de schone en betrouwbare Scania EEV motoren neemt Ben Becker haar verantwoordelijkheid voor het milieu en dat straalt af op het bedrijfsimago. Een andere overweging is dat dit Ben Becker ook de mogelijkheid geeft om langer met de bakwagens te blijven rijden mocht de Euro 5 norm verder worden aangescherpt. De overige drie bakwagens worden de komende tijd afgeleverd door de Scania vestiging te Amersfoort waar ze ook in onderhoud zijn.

Nico van der Klugt
Manager Communications

Telefoon:

+31(76)7511601

E-mail:
nico.van.der.klugt@scania.com