Ingezonden persbericht

www.groenoord.info

PERSBERICHT

Grote belangstelling voor Waterwoningen Groenoord

De 'Van denken naar doen'-manifestatie, waar afgelopen zaterdag de eerste woningen van de nieuwe Leidse wijk Groenoord in de verkoop gingen, trok maar liefst 500 bezoekers. Op alle 42 woningen is een optie genomen.

De Waterwoningen, ruime woningen met een terras aan het water, konden al vanaf de eerste plannen op veel belangstelling rekenen. Tijdens de 'Van denken naar doen'-manifestatie in Naturalis bleek deze belangstelling serieus: op alle woningen heeft zich een koper ingeschreven. Hiermee is de verkoop van de Waterwoningen in Groenoord veelbelovend van start gegaan.

Tekenen
De projectontwikkelaar en verkopende makelaar De Leeuw van Groenoord streven ernaar om voor de bouwvak met alle kopers een contract te hebben getekend. Op korte termijn wordt ook bekend wanneer de verkoop begint van de andere woningen in Groenoord.

Van hallen naar huizen
Het plan 'Groenoord: van hallen naar huizen' wordt gerealiseerd door Groenoord CV, een samenwerking tussen Ymere en PFC2. Het totale project omvat 500 stijlvolle woningen; zowel appartementen als eengezinswoningen in verschillende prijsklassen. De wijk verrijst waar nu nog de Groenoordhallen staan. Deze worden in augustus 2009 gesloopt.

Noot voor de redactie,