Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Apeldoorn, 27 april 2009

CivilCenter benoemt Peter Van Keulen tot Commercieel Directeur

Per 1 mei 2009 treedt Peter van Keulen in dienst bij CivilCenter als Commercieel Directeur. De benoeming van Peter als de nieuwe commercieel directeur ligt in lijn met de strategie van CivilCenter om de organisatie verder te optimaliseren.
De belangrijkste opdracht van Peter zal bestaan uit het commercieel team van CivilCenter dynamisch uit te bouwen en de marktpositie van CivilCenter nog verder uit te breiden.

Peter heeft een Bouwkundige en Geo/Civieltechnische achtergrond.

Peter is werkzaam geweest bij onder andere Intergraph en Autodesk. Binnen Autodesk was hij verantwoordelijk voor de positionering van AutoCAD Civil 3D, AutoCAD Map en Autodesk MapGuide. Tevens was hij betrokken bij het opzetten van het dealer kanaal voor de Civieltechnische en GIS markt.

Chris Berends: "CivilCenter is erg verheugd Peter aan boord te hebben gehaald.
Zijn sterke sales achtergrond en kennis van de markt helpen ons de ingeslagen weg te kunnen voortzetten".

---

Over CivilCenter

CivilCenter is het kenniscentrum voor de moderne civiele technologieën. CivilCenter speelt in op een vragende markt voor bedrijfsmatige oplossingen. Een gezonde kennismix van ICT, techniek en bedrijfsprocessen zorgt dat de producten en diensten naadloos op elkaar aansluiten. Onze belangrijkste succesfactoren zijn marktkennis, praktijkervaring, kwaliteit, durf en passie!

Wij onderscheiden ons door onze civiele focus, bijvoorbeeld door eigen software ontwikkelingen afgestemd op dagelijkse bedrijfsprocesmatige behoefte bovenop AutoCAD Civil3D en AutoCAD Map. Dit levert een belangrijke meerwaarde voor onze klanten en resulteert veelal in een rol als 'Trusted Advisor' een belangrijke basis voor een lange termijn relatie. Alle activiteiten binnen ons bedrijf zijn volledig gericht op de infrastructurele branche en de organisatie is zeer sterk 'Autodesk georiënteerd'. CivilCenter maakt haar visie concreet in 3 speerpunten: kenniscentrum, software, opleidingen.



Ingezonden persbericht