Gemeente Hoorn

Vakantiespelen in meivakantie

Van maandag 27 april tot en met woensdag 29 april vinden de vakantiespelen plaats. Kinderen uit het basisonderwijs in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar kunnen weer volop genieten van allerlei sportieve activiteiten. De organisatie is in handen van het gemeentelijke Sportopbouwwerk.

De vakantiespelen staan in het teken van buiten, met diverse straatactiviteiten. Kinderen kunnen bijvoorbeeld straathockeyen en straatvoetballen. Daarnaast zijn er ieder uur diverse workshops zoals skeeleren, kanovaren en BMX onder leiding van de ervaren BMX-instructeur Caine Ruiz. Ook zijn er luchtkussens en een trampoline.

De activiteiten op maandag vinden plaats op het speelplein bij sportcentrum De Opgang, op dinsdag op het speelplein bij sporthal De Kers en op woensdag in het wijkpark Bangaerde in Zwaag en het speelplein Steenbokstraat in de Grote Waal. Bij slecht weer verhuizen de activiteiten naar binnen. De vakantiespelen duren van 11.00 tot 15.00 uur en de toegang is gratis. Deelname aan de activiteiten is voor eigen risico.

Meer informatie is verkrijgbaar bij Sportopbouwwerk Hoorn, telefoon 0229 252620 of www.sportopbouwwerkhoorn.nl. Laatste wijziging van deze pagina: 16 april 2009