Gemeente Zoetermeer

Disney-activiteiten op de VrijeTijdsCentra

De drie VrijeTijdsCentra (VTC's) staan in de meivakantie, van maandag 27 april tot en met zaterdag 9 mei, in het teken van de fantasiewereld van Disney! Kinderen tussen de vier en twaalf jaar staat een leuk Disneyknutselprogramma te wachten met onder andere Mickey Mouse, Winnie de Pooh en Dombo het olifantje.

De kinderen kunnen iedere ochtend van 10.00 tot 12.00 uur en `s middags van 13.30 tot 15.30 uur plaatsnemen aan de grote knutseltafel. Ook kunnen ze de hele dag op het buitenterrein hutten bouwen, skelteren, voetballen of springen op het luchtkussen. De VTC's zijn in de meivakantie open van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

VTC Zegwaartseweg organiseert op woensdag 6 mei en VTC Rokkeveen op donderdag 7 mei een leuke avond met een etentje en Disneyspelletjes. Voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar staat er vanaf 18.00 uur een heerlijke maaltijd, patat met kroket of knakworst klaar. Op beide avonden zijn er na de maaltijd diverse Disneyspelletjes zoals Disney twisterspel, Disney ringwerpspel, grote Disneypuzzel, stokvangspel en nog heel veel meer. Het feest is van 18.00 tot 20.30 uur en de entree is EUR 2,00 per kind (ook voor kinderen met een jaarabonnement via de ZoetermeerPas). Inschrijven is verplicht.

Altijd al een breakdancer of streetdancer willen worden? Op vrijdagavond 8 mei is er op VTC Voorweg een `So you think you can dance' en diner. We beginnen met een heerlijk diner en daarna leer je breakdance en streetdance. Op de nieuwste R&B en hiphop muziek leer je bekende `Moves'. Aan het eind van de avond worden de danskunsten op het grote podium getoond. De beste dansers maken kans op een leuke prijs. Iedereen tussen de vier en twaalf jaar is van harte welkom! Het dansfeest begint om 18.30 uur en duurt tot 21.00 uur. De entree bedraagt 2 euro per kind (ook voor kinderen met een jaarabonnement via de ZoetermeerPas).

Inschrijven voor het etentje met disneyspelletjesavond kan tot zaterdag 2 mei bij VTC Zegwaartseweg en tot woensdag 6 mei bij VTC Rokkeveen. Inschrijven voor de activiteiten bij VTC Voorweg kan tot donderdag 7 mei. Lever het aanmeldingsstrookje ingevuld door ouder(s) of verzorger(s) samen met het geldbedrag in bij het desbetreffende VrijeTijdsCentrum. De aanmeldingsstrookjes met het hele programma zijn te downloaden via onze website: www.zoetermeer.nl/vrijetijdscentrum of op te halen bij desbetreffende VTC.
Houders van een ZoetermeerPas krijgen met cheque 11 een gratis jaarabonnement.