Gemeente Sneek


bestemmingsplan "zuidwesthoekweg 11"

Vaststelling bestemmingsplan "Zuidwesthoekweg 11"

Burgemeester en Wethouders van Sneek maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 20 april 2009 het bestemmingsplan "Zuidwesthoekweg 11" ongewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan ligt met ingang van 24 april 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage op de afdeling Ontwikkeling (Kruizebroederstraat 26) maandag tot en met donderdag van 9.00- 16.00 uur en op vrijdag van 9.00 - 12.30 uur. Tevens is het bestemmingsplan dan in te zien op de gemeentelijke internetsite: www.sneek.nl, onder `Actueel in Sneek', `Nieuws over bestemmingsplannen'.

Het bestemmingsplangebied ligt aan de zuidzijde van het Geeuwaquaduct. Het noorden van het plangebied wordt gevormd door het parkeerterrein dat gebruikt werd ten tijde van de bouw van het aquaduct; de zuidelijke grens loopt van de ingang van het huidige projectbureau A7 richting de Geeuw. Ten westen loopt de Zuidwesthoekweg en de oostkant bestaat uit de bestemmingsplangrens Tinga.

In dit bestemmingsplan vindt de uitwerking en juridische vertaling plaats van de realisatie van een slibafvoerbak en een ruimte voor technische installaties. Het bestemmingsplan geeft uiteindelijk uitwerking aan het tracébesluit A7.

Tegen het besluit van de gemeenteraad kan, door degenen die een zienswijze hebben ingediend, gedurende bovengenoemde termijn beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA 's Gravenhage).

Tevens kan een belanghebbende die kan aantonen dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze binnen de periode in te dienen bij de gemeente Sneek beroep instellen bij de Raad van State.

Het bestemmingsplan Zuidwesthoekweg 11 treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn in samenhang met het beroepschrift ook een verzoek om voorlopige voorziening bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend.