Gemeente Oisterwijk

Parel in 't groen!
16-04-2009
Ga los, leg vast die Parel in 't groen!

Stichting SPOT organiseert unieke fotowedstrijd - 16 april t/m 14 mei 2009

De Stichting Promotie Oisterwijk in de Toekomst (SPOT) organiseert een bijzondere fotowedstrijd voor alle inwoners van Oisterwijk, Moergestel en Heukelom. Het motto van zowel de Stichting SPOT als de fotowedstrijd luidt: Oisterwijk, Parel in t groen. Wie mee wil doen aan de wedstrijd, die loopt van donderdag 16 april t/m donderdag 14 mei, moet gebruik maken van een speciaal passe-partout dat een dezer dagen samen met de spelregels bij alle inwoners van Oisterwijk, Heukelom en Moergestel in de brievenbus zal vallen.

Parel in t groen

In de optiek van de Stichting SPOT is Oisterwijk niet alleen de Parel van Brabant, maar voor heel Nederland een Parel in t groen. Deze fotowedstrijd is een middel om die slogan kracht bij te zetten. Het verplichte gebruik van het passe-partout maakt deze wedstrijd bijzonder. SPOT daagt iedereen uit om creatief met deze voorwaarde om te gaan. Gebruik t als kader, als lijst, als decoratie, als sieraad, als middelpunt van de foto... Gebruik t om te laten zien waarom Oisterwijk zon fantastische plaats is om in te wonen, verblijven en werken!

Prijzen

Deelnemers aan de wedstrijd maken kans op leuke prijzen waaronder een JVC Micro Component systeem, een Nokia 5800 - xpress music of een exclusief diner voor 2 personen bij Restaurant Linnen in Oisterwijk. Inzenden van de fotos moet via de speciale site fotowedstrijd.inOisterwijk.nl. Op deze site zijn ook alle inzendingen te bekijken.

SPOT
De Stichting SPOT is een overkoepelende stichting, die als doel heeft de gemeente Oisterwijk bij een zo groot mogelijk publiek op positieve wijze bekend te maken. Het idee is om Oisterwijk neer te zetten als dè plaats om in te wonen, verblijven en werken. In SPOT zitten vertegenwoordigers uit de sectoren wonen, economie en verblijven. Meer informatie over SPOT is te vinden op www.inOisterwijk.nl.

De Lind 44 | Postbus 10101 | 5060 GA OISTERWIJK Tel: 013 52 913 11 | Fax: 013 52 856 60 | Email: gemeente@oisterwijk.nl PrivacyProclaimer Colofon