Laatste Koninginnedag voor Beatrix als Koningin?

27/04/2009 12:05

Unibet

Kleine kans volgens bookmaker op 'Koningsdag 2010'

Laatste Koninginnedag voor Beatrix als Koningin?

Malta, 27 april 2009 - Wordt dit de laatste Koninginnedag voor Beatrix als Koningin? Daar kan nu op gewed worden. Volgens de noteringen op www.unibet.nl is de kans groot dat Beatrix op 30 april 2010 haar kroon nog zal dragen (1,10:1). Wie denkt dat het volgend jaar 'Koningsdag' wordt met Willem-Alexander kan 5,5 x de inzet winnen als het echt zo is.

Behalve op de laatste koninginnedag voor Beatrix kan er ook gewed worden op de kleding van de Oranjes. Zo is de kans volgens de noteringen groot dat Màxima een broek aan heeft tijdens de viering van Koninginnedag in Apeldoorn. Een broek scoort 1,35:1 en een rok 2,85:1. En draagt de Koningin op 30 april een blauw, wit, rood of oranje hoofddeksel? Blauw doet het uitstekend (1,70:1). Gevolgd door wit (2,00:1), rood (3,00:1) en oranje (8,00:1). 'Anders gekleurde' hoedjes vallen buiten de weddenschap.

Geld inzetten op 'Koninklijke' kijkcijfers

En dan is er nog de vraag: nemen Màxima en Willem-Alexander een of meer van hun kinderen mee? De noteringen laten zien dat die kans gering is (4,50:1). Er kan ook nog geld ingezet worden op de kijkcijfers. Trekt het feest in Apeldoorn meer dan 2 miljoen kijkers? Ja, dan levert dat 3,20 x de inzet op. Hoewel de officiële festiviteiten in en rond Apeldoorn plaatsvinden, zit er misschien toch een bezoek aan Amsterdam in. Wie 'ja' gokt, kan 6 x de inleg verdienen.

Alle Koninginnedag-weddenschappen en -noteringen zijn te vinden op www.unibet.nl.

Over Unibet

Unibet is een online wedkantoor. Het is opgericht in 1997 en staat genoteerd aan de beurs (NASDAQ OMX Nordic Exchange) van Stockholm. Unibet is een van de grootste, private, online wedkantoren in Europa en biedt diensten in twintig talen aan via www.unibet.com.

Momenteel heeft Unibet meer dan 2,9 miljoen klanten in meer dan honderd landen. Unibet is lid van de EGBA (European Gaming and Betting Association), RGA (Remote Gambling Association) in Groot-Brittannië en is gecertificeerd door G4, Global Gaming Guidance Group. In december 2007 heeft Unibet Maria Holdings, de grootste online bingo-aanbieder in Scandinavië, overgenomen.

En in april 2008 heeft Unibet de grootste paardenrace-portal van Scandinavië, Travnet, overgenomen.

Meer informatie over Unibet is te vinden op www.unibet.nl of www.unibetgroupplc.com.





http://www.unibet.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,