Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 10.45 uur

Utrecht, 27-04-2009

Hennepplantage opgerold

VEENENDAAL De politie heeft op zondag 26 april aan het Panhuis om ongeveer 17.20 uur een hennepplantage opgerold.

Na binnengekomen informatie over waterlekkage in een woning aan het Panhuis gingen agenten ter plaatse. Hier troffen zij in de woning vier kamers met hennepplanten aan, het gaat om in totaal 775 planten. Alles is in beslag genomen. Tijdens het binnentreden van het pand was er niemand aanwezig. Onderzoek wordt ingesteld naar de eigenaar van de aangetroffen hennep.

Mishandeling

VEENENDAAL Op zondag 26 april heeft de politie om omstreeks 18.15 uur een 45-jarige man uit Veenendaal aangehouden op verdenking van mishandeling.

Na een melding van de mishandeling op een speelveld aan de Trommelaar gingen agenten ter plaatse. Het bleek dat een 12-jarige jongen uit Veenendaal door een 45-jarige man uit Veenendaaal kennelijk zonder reden diverse malen is geslagen tegen het achterhoofd. De jongen rende daarop hard weg. De verdachte ging de jongen achterna en trapte hem in zijn zij. Agenten konden de verdachte in het park aanhouden en meenemen naar het politiebureau voor verhoor. De politie heeft de mishandeling in onderzoek.