Politie Drenthe

Onderzoek naar doodsoorzaak Coevordenaar in volle gang

Coevorden, 27-04-2009 o Op vrijdagmiddag 24 april 2009 is een 34-jarige man dood aangetroffen in zijn woning aan de Secretaris Lammertsstraat in Coevorden. De man werd door een familielid aangetroffen en deze alarmeerde de politie. Sindsdien verricht de politie met een team van dertig politiemensen grootschalig onderzoek. De politie gaat uit van een misdrijf.

Het onderzoeksteam is bezig met een grootschalig buurtonderzoek en een technisch onderzoek in en rond de woning van het slachtoffer. Het onderzoek in en rond de woning is deels afgerond.Sectie op het slachtoffer zal uit moeten wijzen hoe hij om het leven is gekomen. Op zondag 26 april is sectie verricht op het stoffelijk overschot. In het kader van het onderzoek worden daar geen mededelingen over gedaan. Op dit moment wordt er ook geen informatie gegeven over de omstandigheden waaronder de man is aangetroffen. Er zijn geen verdachten aangehouden in deze zaak.

De politie en het Openbaar Ministerie wil iedereen zo goed mogelijk informeren over ontwikkelingen met betrekking tot deze zaak, met inachtneming van het onderzoeksbelang.

De politie vraagt mensen die meer weten over de doodsoorzaak van de man om zich te melden. Mensen die informatie aan de politie kwijt willen, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Wilt u anoniem bellen, dan kan dit via 0800-7000.

Wilt u meer informatie over dit berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met tel. 0592 - 45 1280. De voorlichter is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag tot 13.00 uur.