Gemeente Mook & Middelaar


Bewonersavonden speelruimteplan

Vorig jaar is de gemeente Mook en Middelaar gestart met het opstellen van het speelruimteplan. Op 12 maart 2009 is dit plan door de gemeenteraad vastgesteld en in mei starten wij met de eerste fase van de uitvoering, de bewonersparticipatie.

In het kader van de bewonersparticipatie organiseren wij in Molenhoek, Mook en Middelaar een bewonersavond. Alle bewoners, ouder dan 6 jaar, hebben deze avond de mogelijkheid om mee te denken over de inrichting van de speelruimtes. De bewoners van Mook en Molenhoek ontvangen vóór 30 april een uitnodiging voor deze avond. In Plasmolen en Middelaar wordt de uitnodiging vóór 15 mei bezorgd. Bij de uitnodiging is een bijlage toegevoegd waarin is aangegeven om welke speelruimtes het gaat. Mocht u geen uitnodiging ontvangen hebben voor de aangegeven datum en hier toch prijs op stellen, kunt u dit laten weten via speelruimte@mookenmiddelaar.nl.

U bent van harte welkom op:

13 mei om 20:00 in gemeenschapshuis de Wieken te Molenhoek

19 mei om 20:00 in gemeenschapshuis ´t Stutje te Mook

27 mei om 20:00 in gemeenschapshuis Middelaar te Middelaar

Mocht u niet aanwezig kunnen zijn, vraag dan iemand anders om uw wensen in te brengen tijdens de bijeenkomst. Na de bewonersbijeenkomst is dit namelijk niet meer mogelijk. Voor kinderen die niet aanwezig kunnen zijn in verband met het tijdstip is er bij de uitnodiging een enquête toegevoegd om zo ook hun wensen mee te nemen naar de bijeenkomst.