Gemeente Lisse

Onherroepelijk Bestemmingsplan "Lisse Bedrijventerreinen"

gemeentehuis Lisse

De Raad van State heeft gedeeltelijk geen goedkeuring gegeven aan het bestemmingsplan "Lisse Bedrijventerreinen". Het gaat om het terrein ten zuiden van het huidige bedrijventerrein Dever. De rest van het bestemmingsplan is ongewijzigd en daarmee onherroepelijk geworden.

Het bestemmingsplan "Lisse Bedrijventerreinen" heeft betrekking op de bedrijventerreinen Meer en Duin en Dever van Lisse, inclusief de randen aan de Heereweg en 1e Poellaan te Lisse. Het plan legt voornamelijk de huidige bestaande situatie vast. Veranderingen ten opzichte van de oude bestemmingsplannen zijn in hoofdlijnen:
* het wijzigen van de bestemming van het terrein tussen de voormalige tuinbouwschool en de Vennestraat van de functie Onderwijs naar de functie Bedrijven;

* het terrein van en direct achter de voormalige tuinbouwschool krijgt de bestemming Gemengde doeleinden I en II

Geen goedkeuring

De Raad van State heeft geen goedkeuring gegeven voor het toevoegen van een nog te ontwikkelen stuk bedrijventerrein aansluitend aan de zuidpunt van het bedrijventerrein Dever

Vragen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente. Het telefoonnummer is (0252) 433222. U kunt ook e-mailen naar gemeente@lisse.nl of u gebruikt het contactformulier.