FloraHolland


Inzet vakantiewerkers belangrijk voor FloraHolland Eelde

EELDE, 27 april 2009 (persbericht) - FloraHolland Eelde verwelkomde maandagmorgen vroeg een groep gemotiveerde scholieren bij de jaarlijkse open dag voor vakantiemedewerkers. Dagelijks, ook in de vakantietijd, veranderen bij FloraHolland Eelde zo'n duizend stapelwagens met snijbloemen en planten van eigenaar. De producten die door kwekers worden aangevoerd, worden na het veilen razendsnel naar de klanten gedistribueerd. In de zomermaanden draait het logistieke proces gewoon door, dankzij de inzet van vakantiewerkers.

De scholieren meldden zich bij de vestiging in Eelde voor een rondleiding en een uitgebreide uitleg over het vakantiewerk. De scholieren werken tijdens het logistieke proces in de ochtenduren, waardoor er voldoende tijd overblijft om vakantie te vieren. Voor Eelde is de inzet van vakantiewerkers belangrijk voor de voortgang van het logistieke proces.
FloraHolland vestiging Eelde organiseerde de open dag in samenwerking met Randstad Uitzendbureau. Aan het eind van de open dag hebben de jongeren zich meteen ingeschreven voor vakantiewerk in de distributie. Uiteraard kunnen zij zich ook nu nog aanmelden voor vakantiewerk in de zomermaanden.