RTL Group

RTL 4 pakt uit met speciale Moederdagactie

Familiezender RTL 4 trakteert haar kijkers op een speciale moederdagactie. Van vrijdag 24 april tot en met zaterdag 9 mei kunnen kijkers hun moeder via de site rtlviertmoederdag.nl opgeven voor een speciale moederdaggroet. Deze persoonlijke boodschap wordt op moederdag per e-mail naar de desbetreffende moeder gestuurd. Bij het openen van de mail verschijnen RTL-gezichten Quinty Trustfull of Peter van der Vorst in beeld met een grote kaart met daarop de persoonlijke moederdaggroet.

De online actie wordt aangejaagd door promos die bij RTL 4 te zien zijn. In de promos speelt, naast Peter van der Vorst en Quinty Trustfull, ook Gordon een rol. In de filmpjes helpen zij kinderen hun moeder op originele wijze te verrassen voor moederdag. Zo regelt Peter van der Vorst een echte kroon uit het koningshuis, zien we Quinty Trustfull die samen met kinderen een woonkamer restyled en treedt Gordon op als zangcoach van drie jongetjes die hun moeder willen verrassen met een speciaal lied. In de promos wordt verwezen naar de gelijknamige website.

De actie is een samenwerkingsverband met Merci. RTL 4 boekte in de kerstperiode van 2008 succes met een soortgelijke actie. De RTL Viert De Kerst-actie, waarin kijkers een kerstpakket aan dierbaren konden weggeven, werd erg sympathiek gevonden.

Website live vanaf vrijdag 24 april: rtlviertmoederdag.nl

Producent: Brand New Telly Industries

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bianca Baal, Communicatieadviseur RTL Nederland via tel. 035 - 671 86 21 of via bianca.baal@rtl.nl.