Gemeente Almelo

Lunch voor studenten met een handicap of chronische ziekte

27 april 2009 - De Gemeente Almelo organiseert op dinsdag 9 juni van 12.00 tot 15.00 uur een uitdagende lunch voor studenten met een handicap of chronische ziekte. Tijdens deze informele lunch maken studenten kennis met leidinggevenden van de Gemeente. Samen worden ideeën uitgewisseld over arbeidsparticipatie van mensen met een functiebeperking.

Bij de Gemeente Almelo wordt veel waarde gehecht aan een divers personeelsbestand, dit houdt in dat het personeelsbestand een afspiegeling is van de maatschappij. Mensen met een functiebeperking zijn nog maar weinig werkzaam bij de Gemeente Almelo. De lunch biedt inzicht over wat nodig is voor beide partijen om werken met een functiebeperking mogelijk te maken.

Heb jij talent? Ben jij geschikt om onze leidinggevenden ervan te overtuigen dat mensen met een functiebeperking of chronische ziekte zeker de moeite waard zijn om in dienst te nemen? Meld je dan nu aan voor de kennismakingslunch bij de Gemeente Almelo! Wie weet houd je er een stage of werkervaringsplaats aan over.

Aanmelden kan tot 7 mei bij Marlous Oortgiesen
(m.oortgiesen@almelo.nl). Vermeld in de mail:


- je naam, adres, telefoonnummer en e-mail adres;


- je cv;


- in een paar zinnen, waarom jij geschikt bent;


- wat je talent is of waar jij erg goed in bent;


- naar welke stage- of werkervaringsplek je op zoek bent;


- een korte omschrijving van jouw fysieke mogelijkheden en beperkingen (dit i.v.m. locatie keuze voor de lunch en andere praktische zaken);


- en stuur een foto van jezelf mee.

Je gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. Uit alle aanvragen wordt een aantal studenten uitgenodigd voor een gesprek (eventueel telefonisch). Hieruit worden de mensen geselecteerd voor de lunch met de leidinggevenden.