Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Oosterhout NB, 27-04-2009

Politie arresteert Oosterhouter wegens zware mishandeling

OOSTERHOUT: De politie heeft zondagavond rond 19.15 uur een 40-jarige man uit Oosterhout aangehouden. Hij wordt verdacht van zware
mishandeling van een 14-jarige jongen. Die jongen was rond 16.15 uur samen met wat vriendjes al fietsend met waterballonnen aan het spelen op de Henri van Osewoudstraat. Daarbij kwam ook een ballon terecht tegen de gevel van de woning van de verdachte. Hij kwam naar buiten en spoot met een tuinslang de jongen nat. Daar bleef het echter volgens de jongen niet bij. De 40-jarige man greep hem hardhandig bij de keel en sloeg hem diverse malen hard tegen het hoofd. De jongen raakte bewusteloos en liep een hersenschudding en een gebroken neus op. Op het bureau verklaarde de verdachte dat hij de jongen niet geslagen heeft, maar alleen op de grond heeft gegooid. Ook zouden de jongeren al diverse malen met de ballonnen hebben gegooid en de man hebben uitgedaagd en uitgescholden.

Waalwijks echtpaar aangehouden wegens rijden onder invloed

WAALWIJK: Een echtpaar uit Waalwijk is maandagmorgen rond 03.00 uur op het Laageinde aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol. De 51-jarige man en de 43-jarige vrouw reden op de Grotestraat met een flinke snelheid achter elkaar in twee auto's. Surveillerende agenten wilden hen daarom controleren. Beide bestuurders mochten vervolgens blazen. De man blies 390 ug/l, zijn vrouw 'scoorde' 415 ug/l. Het maximum is echter 220 ug/l. Beide verdachten mochten mee naar het bureau. Daar gedroeg vooral de 51-jarige man zich erg vervelend tegen de agenten. Tegen het echtpaar wordt proces-verbaal opgemaakt.

WOUDRICHEM: Op de Almkerkseweg werd maandagmorgen rond 03.15 uur een 33-jarige automobilist uit Woudrichem aangehouden. Hij blies bij een controle 540 ug/l. De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van vijf uur.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 27-04-2009 17:01 | © Regio Midden en West Brabant |