Gemeente Vlieland

Concept-Nota Gemeentelijk Gezondheidsbeleid 2009-2012

Reacties op concept nota gemeentelijk gezondheidsbeleid 2009-2012

Op grond van de Wet Publieke Gezondheid zijn gemeenten verplicht om eenmaal in de vier jaar een nota gezondheidsbeleid op te stellen. In deze nota legt de gemeente vast welke doelen zij wil behalen op het gebied van de volksgezondheid in de gemeente.

Ter voorbereiding van de nota heeft de GGD Fryslân een overzicht en analyse gemaakt van ontwikkelingen en onderzoeksresultaten en is een bijeenkomst georganiseerd met diverse instellingen op het gebied zorg, welzijn en onderwijs. De uitkomsten van beide documenten zijn verwerkt in de nota.

Wij willen u in de gelegenheid stellen om uw mening en zienswijze op de eindversie van de concept nota gezondheidsbeleid kenbaar te maken. De conceptnota ligt tot en met 17 mei 2009 ter inzage op het gemeentehuis. Tevens kunt u de concept nota vinden op deze website. Wanneer wij uw reactie voor 18 mei aanstaande ontvangen, wordt deze meegenomen in de reactienota die voorafgaand aan de behandeling van de conceptnota naar de gemeenteraad wordt gestuurd. U kunt uw reactie mailen of sturen naar: bestuurssecretariaat@vlieland.nl of Gemeente Vlieland, tav H. Stellingwerf, Postbus 10, 8899 ZN Vlieland.


* Nota gezondheidsbeleid gemeente Vlieland 2009 4e versie.doc