Mazda

Mazda Golf Challenge

Waddinxveen, 27/04/2009

De MGC 2009 is bedoeld voor wedstrijdgolfers. Elke wedstrijddag kent een maximum van 40 personen, die in het bezit moeten zijn van een geldig golfvaardigheidsbewijs of een NGF handicapkaart (exact handicap). De wedstrijddeelnemers dienen bij aankomst het golfvaardigheidsbewijs of de handicapkaart aan de wedstrijdleiding te kunnen tonen.

De wedstrijdgolfers spelen een achttien holes wedstrijd. Uiteraard kunnen golfers met een handicap vanaf 36 of met een golfvaardigheidsbewijs (GVB) zich ook inschrijven. Zij zullen echter starten vanaf handicap 30.0 (maximale handicap tijdens de wedstrijd). De wedstrijdvorm is Individueel Stableford. Er wordt gestart van één of twee holes, afhankelijk van de beschikbaarheid en grootte van de groep.

Elke golfdag vindt plaats op een andere golfbaan (zie hiervoor het overzicht op de volgende pagina), voor zover dat mogelijk is redelijk centraal in Nederland gekozen. Het zijn stuk voor stuk banen die tot de mooiste van ons land behoren.

Programma

Deelnemers aan de Mazda Golf Challenge 2009 worden op de betreffende dag rond 10.30 uur verwacht (tijden kunnen verschillen maar worden per evenement via bevestigingsbrieven aan u gecommuniceerd). Bij vertrek vóór de wedstrijd krijgt elke speler een lunchpakket mee. Na afloop staat er een 'aangeklede' borrel klaar en kunnen de deelnemers na het douchen en verkleden aanschuiven voor het diner. Het diner speelt zich af in een stijlvolle ambiance, zoals gebruikelijk bij het golfspel, en dat betekent Tenue de Ville. We stellen het op prijs als u daaraan gehoor wilt geven.

Wat kost het en wat krijgt u ervoor terug

De prijs per persoon voor één van deze geheel verzorgde wedstrijddagen is slechts EUR 110,= inclusief BTW. In dit bedrag is inbegrepen:

· Koffie met gebak bij ontvangst, inclusief welkomstgeschenk;

· Luxe lunchpakket voor in de baan;

· Greenfee;

· Aangeklede borrel;

· Driegangen diner inclusief drank;

* Mooie prijzentafel.

Schrijf snel in!

Data en locaties Mazda Golf Challenge 2009 (onder voorbehoud)

Dinsdag 19 mei 2009

Locatie: Golfbaan Het Rijk van Nunspeet, Plesmanlaan 30, 8072 PT Nunspeet

40 deelnemers wedstrijd

Dinsdag 30 juni 2009

Locatie: Golfbaan Welderen, Grote Molenstraat 173, 6661 NH Elst

40 deelnemers wedstrijd

Dinsdag 1 september 2009

Locatie: Golfbaan Het Rijk van Nijmegen, Postweg 17, 6561 KJ Groesbeek

40 deelnemers wedstrijd

Donderdag 24 september 2009

Locatie: Golfcentrum Best, Golflaan 1, 5683 RZ Best

40 deelnemers wedstrijd

Bijlage: antwoordformulier